IngyenesAprohirdetes.hu

Pc nézet Regisztráció Belépés2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben

Hirdető: H. Ferenc | Hirdetés azonosító: IA17238 | Ezt a hirdetést eddig ennyien látták: 3765
( 0 Szavazatok )
 
Kínál - Eladó
Hirdetés adatok

Ország: Magyarország

Megye: Budapest

A lakás típusa: Tégla

Település (Kerület): Bp

Irányítószám: 1097

Alapterület: 62 m²

Ingatlan állapota: Jó állapotú

Szobák száma: 3

Épület szintjei: 3

Fűtés: gáz (konvektor)

Komfortszint: összkomfortos

Lift: nincs

Parkolás: van kültéri parkoló

Kilátás: utcai

Telefonszám: 06205633666

További információk
Családoknak, fiataloknak, egyetemistáknak, idősebbeknek, ideális helyen a belváros szélén, kiváló tömegközlekedéssel a 3 metrótól 5 percre, három egyetem elérhető közelében kiváló lakás eladó.
Gazdaságos megoldás egyetemi hallgatók számára de ideális lehet fiatal családoknak is. Nagy nappali egy nagyobb és egy kisebb háló, ideális méretű konyha, fürdő, külön wc. A lakáshoz nagyméretű száraz pince tartozik. Igény szerint akár bútorozottan is megvásárolható. Az udvarban gépkocsibeálló bérelhető a társasháztól.Csendes környezetben átmenő forgalom mentes utcában a belváros szélén, nehéz jobbat találni. A megvásárlásra talán néhány hétig még van esély, nem érdemes kihagyni!

Irányár: 14 390 000 Ft

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Térkép

2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben2+fél szobás lakás épeszű áron a IX. kerületben

Hozzászólások   

 
0 #1 Silas 2022-07-29 22:09
hello

I am Antonio Silas, i will like to invest in your country. all I want is an honest and reliable person who can be my partner. Please email me on for more details.

Best Regards

Antonio Silas
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

(C) Minden jog fenntartva. ingyenesaprohirdetes.hu

Fel PC verzió